Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió: 2 az 1-ben összecsukható edény és vágódeszka

2024-03-27 10:30

Ma a 2 az 1-ben összecsukható edényt és vágódeszkát szeretnénk Önnek ajánlani a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból. Ez a vágódeszkával ellátott tároló nagyszerű megoldás azoknak, akiknek kevés hely van a konyhában. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek kertje vagy nyaralója van, vagy sátorral megy nyaralni és helyet kell spórolnia.

Fogalmam sem volt, hogy létezik ilyen termék, ma már ki sem bírnám nélküle. Őszintén szólva nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Ennek a terméknek számos felhasználási módja van. Minden nyaraló tulajdonos és kertészkedő értékelni fogja sokoldalúságát. Kiválóan alkalmas zöldségek és gyümölcsök mosására, valamint szeletelésére.

Stavebnice dětské pevnosti Funstruction – 51 + 36 dílů

Csak kiássa a burgonyát, bedobja az edénybe, leöblíti, kiengedi a vizet és kész. Rengeteg munkát takarít meg, és vizet is spórol. Ugyanígy moshat gyümölcsöt és zöldséget a kertből, akár otthoni használatra is. Vesz például almát, megmossa az edényben, kiereszti a vizet, kitörli és az asztalra teszi. Az alma fogyasztásra kész és jól mutat a tálban.

Ahogy már említettem, a gyümölcsök és zöldségek megmosása után engedjük ki a vizet. A tartály alján praktikus rugalmas dugó található, amit egyszerűen felemel és kifolyik a víz. Mivel a tartály szilikon és műanyag kombinációja, nagyon könnyű összecsukni. Egyszerűen csak megnyomja és már össze is van csukva. Összecsukva vágódeszkaként szolgál. Így például a kertben felszedem a retket a földből, edénybe teszem, megmosom, leengedem a vizet, összecsukom az edényt és azonnal salátába vágom a retket. Ahogy mondom – egy ideális segítség.

A vágódeszka méretei: 40 x 30 x 14 cm. Vagyis kellően nagy terület a szeleteléshez.

Stavebnice dětské pevnosti Funstruction – 51 + 36 dílů

Ahogy mondom, egy ilyen edény vágódeszkával és lefolyónyílással ideális olyan konyhákba, ahol szűkös a hely. De leginkább a kertészek, a nyaralók értékelik majd és mindenki, aki kempingezni megy, vagy lakókocsiban tölti a nyarat.

Az a tény, hogy az edény több funkciót is betölt, egyszerűen tökéletes. Ráadásul az anyagának (műanyag és szilikon) köszönhetően nem csak praktikus a használata, de a karbantartása is egyszerű. Nos, ha nem használja, csak hajtsa össze és tegye el - nem foglal sok helyet.

Szeretem a praktikus dolgokat, a vágódeszkával ellátott edény ezt 100%-ban teljesíti. Ez a nagyszerű edény vágódeszkával a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból származik. Ahogy a neve is sugallja – egyáltalán nem drága. Ezért vettem már a családban mindenkinek, akinek van kertje.

Ők is ugyanolyan elégedettek, mint én. Mindig örülök, ha felfedezek valamit, ami tényleg működik és menő.

Skládací nádoba a prkénko 2 v 1
2 az 1-ben összecsukható edény és vágódeszka
  • műanyagból és szilikonból készült
  • két funkció kombinációja: edény vízelfolyóval és vágódeszkával
  • edény térfogata: 17
  • vágódeszka méretei: 40 x 30 x 14 cm