Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

DYNOCAR autóvá alakítható dinoszaurusz

2024-04-03 09:30

Ha hozzám hasonlóan már most tippeket keres karácsonyi ajándékokhoz, nézzen körül a Jozsikedvezmenye.hu webáruházban. Itt mindig megtalálom, amire szükségem van, sőt mi több, tényleg "pár forintért"

Ezúttal egy játékautót választottam kis dinoszaurusz kedvelőnknek, ami átalakul dinoszaurusszá.

Transformující se dinosauří autíčko Dynocar - PepovaSleva.cz

Ezzel a játékkal a gyermek 3 éves kortól játszhat. Az unokám játszott vele már akkor is, amikor kisebb volt. Csak azt kell ellenőrizni, hogyan játszik a gyerek az autóval. Alapvetően nem találtam semmit a játékon, amit le lehetne venni vagy belélegezni. Valójában arról van szó, hogy a nagyon kicsi gyerekek a földhöz csapnák a játékot, és ez valószínűleg nem ideális.

Világító dinoszaurusz autó minden kis felfedező számára

A játék tartós, egészségre ártalmatlan műanyagból készült. Három elemmel működik.

Amikor bekapcsolja a játékot, egy dallam szólal meg és a motor hangja, az autó lámpái pedig bekapcsolnak és villognak. Ezután az autó beindul, gurul egy darabig, dinoszaurusz üvöltés hallatszik és az autó dinoszaurusszá változik.

Nagyon jól néz ki, különösen kora este, amikor lekapcsolja a villanyt.

Amikor az unokám először látta az átalakulást, ült, és szinte levegőt sem vett. Elbűvölte, amit látott, és ami a legfontosabb, nagyon boldog volt. Én személy szerint a játékautónál csak a motorindítás hangját és a dinoszaurusz üvöltését tettem volna, a dallamot kihagynám, de ez csak egy olyan apró részlet, ami nem számít.

A dinoszaurusz autó mindig halad egy darabig, majd megáll, fordul (irányt változtat) és továbbmegy. Ha valamibe beleütközik, elkezd átalakulni.

A játékautó körülbelül 16,2 cm, dinoszaurusszá változva kb 9,7 x 21 cm.

Dynocar dinoszaurusz játékautó - ideális ajándék gyermekei számára

A webáruházban két színváltozatban vásárolhatja meg az autót - zöld és piros. Nekünk zöld dinoszauruszunk van.

Ha van otthon egy kis dinoszaurusz-imádó, a játékautó nagyon boldoggá fogja tenni.

Ha nem mondja el azonnal a gyerekeknek, hogy az autó átalakul, tanúja lesz meglepetésüknek és elsöprő lelkesedésüknek. Én is így csináltam – nem mondtam az unokámnak, hogy az autó transformer, hanem csak odaadtam neki.

Amikor az autó világítani kezdett, villogott és elindult, az unoka elégedett volt. Aztán amikor megállt a kocsi, zúgás hallatszott és az autó dinoszaurusszá változott, az unoka tényleg nagyon meglepődött (egy pillanatra úgy tűnt, hogy nem is lélegzik a izgatottságtól), várta, hogy mi lesz és majd felrobbant az izgalomtól és a boldogságtól.

Tehát, ha van otthon egy gyermek, aki imádja a dinoszauruszokat és autókat és akinek örömet szeretne szerezni, feltétlenül nézze meg a a DYNOCAR autóvá alakítható dinoszauruszt a Jozsikedvezmenye.hu webáruházban.
 

Nejprodávanější z kategorie: Játékok

Az átalakuló DYNOCAR dinoszaurusz autó főbb jellemzői

  • tartós és az egészségre nem ártalmas műanyagból készült
  • LED fény és hanghatások
  • méret: 9,7 cm x 21 cm
  • méret az átalakulás után 16,2 cm x 21 cm
  • anyaga: ABS, műanyag
  • tápellátás: 3x AA elem (ceruza) - a csomag nem tartalmazza
     


 

A webáruházban megtekintheti a videót is – így láthatja, hogyan működik a játékautó. Ez az autó nem csak karácsonykor fog minden kisfiút boldoggá tenni.