Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Hogyan segíthet egy WDR-kamera az úton

2024-04-10 14:45

Ma a WDR autós kamerát szeretném bemutatni a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból. Sok időt töltünk az autónkban. Nem csak kirándulni járunk, hanem a legtöbben munkába is autóval járunk, szakkörökre visszük a gyerekeinket, bevásárolni megyünk - az autó nélkülözhetetlen közlekedési eszköz számunkra.

Természetesen az autók számának növekedésével a közlekedési balesetek száma is növekszik. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de néha előfordulnak balesetek. Nem csak a bevásárlóközpont parkolójában történő "koccanásokról" beszélek - bár azok néha nagyon bosszantóak, mert senki sem akarja, hogy az autója össze legyen karcolva, vagy horpadás legyen a motorháztetőn. Aki a kárt okozta, általában megússza a dolgot. Ha komolyabb balesetekről van szó, akkor a kamerafelvételek igazán jól jönnek.

Jak vám WDR kamera může pomoci na silnici - PepovaSleva.cz

Én valahogy eddig nem foglalkoztam az autós kamerákkal. Tudtam, hogy léteznek, de valahogy azt hittem, hogy nincs szükségem rájuk, hogy ez engem nem érint. Egészen addig, amíg a fiam balesetet nem szenvedett. Szerencsére nem sérült meg, kisebb zúzódásokkal megúszta. De a kocsikban nagy volt a kár. A másik autóban ülő hölgy, akinek nagy szerepe volt a balesetben, nagyon arrogáns volt, kiabált és káromkodott, ami méginkább nehezítette, hogy a fiam megnyugodjon.

Jak vám WDR kamera může pomoci na silnici - PepovaSleva.cz

Sok találgatás volt arról, hogy ki okozta a balesetet. Szemtanúkat nehéz volt találni, ezért rendőrséget kellett hívni. Ekkor jöttem rá, hogy egy kamera mennyit segíthet, és elkezdtem keresni egy számomra és a fiam számára megfelelő autós kamerát.

Hogyan választottam autós kamerát

Nem volt sok igényem az autós kamerával szemben - számomra mindig az a legfontosabb, hogy a kamera (vagy más eszköz) egy magamfajta teljes technikai antitalentum számára is megfelelő legyen. Vagyis, hogy ne töltsek el egy órát a kézikönyv olvasásával, hogy aztán ugyanúgy össze legyek zavarodva, mint az elején. Ennek a kamerának egyszerű vezérlői vannak, bárki be tudja állítani.

A másik dolog, amit nagyon szerettem volna, hogy a kamera jó minőségű legyen, jó képet adjon nappali és éjszakai felvételekhez, és megbízhatóan működjön, hogy baleset esetén a felvételek rendelkezésre álljanak. Az általam kipróbált kamera ezt is teljesíti.

A kamera rögzítése egyszerű. Könnyen rögzíthető a szélvédőre helyezett tapadókoronggal. A műszaki leírást nem fogom megpróbálni fejből leírni, bemásolom inkább a Jozsikedvezmenye.hu oldalról azoknak, akik kíváncsiak rá, így nem kell az interneten keresgélni. A kamera 120 fokot vesz fel, videót rögzít, valamint támogatja a fotó üzemmódot és a hangfelvételt is.
 

Nejprodávanější z kategorie: Egyéb

Az autós kamera paraméterei

  • felbontás 1080p Full HD 
  • kamera: 120 fok + magas felbontás
  • menü cseh, magyar, német, angol nyelven...
  • kijelző mérete: 3,0 "LCD nagy felbontású képernyővel, felvétel közben nézheti
  • éjszakai látás
  • G érzékelő
  • automatikus be/kikapcsolás
  • HDMI port full HD videó átvitel
  • micro USB port
  • 24 órás intelligens felügyelet
  • memóriakártya: TF (max. 32 GB) (nem tartozék)
  • USB 2.0 támogatás
  • felbontás: 1920x1080 vagy 1280x720
  • képkocka másodpercenként: 30
  • mikrofon

     


Miért legyen autós kameránk: véleményem két hét tesztelés után

Nagyon örülök a kamerának. Mindenki számára könnyen használható. Nagyon könnyen rögzíthető tapadókoronggal a szélvédőre - könnyű és jól tart, egyszer sem vált le az alatt az idő alatt, amíg az autómban volt. A kamera 120°-os szögben rögzít - így elég nagy felvételi tartománya van - erre is gyakran szükség van, ha főleg autópályán vezetünk.

Rendkívül elégedett vagyok a kamerával. A fiam és én körülbelül két hete teszteljük. A kamera mindent teljesít, amit vártam tőle és amit a gyártó ígért. Lehet, hogy még nem próbáltam ki az összes funkciót, lehet, hogy még felfedezek valami szépet. Azt sem tudom, hogyan viselkedik majd a kamera egy autóbalesetben - szerencsére ezzel még nem kellett foglalkoznunk, és remélem, nem is kell -, de sosem lehet tudni. Nem kell sok pénzért kamerát vennem, szó szerint "pár forintért" választottam egy autós kamerát, és azt kell mondanom, hogy remekül működik, és eddig mindennek megfelel, amire szükségem van és amit elvárok.

Tökéletesen elégedett vagyok a kamerával, és sokkal nyugodtabb vagyok, amikor megyünk valahová. A fiam balesetével kapcsolatos tapasztalataim után világossá vált számomra, hogy nem kell, hogy én okozzam a balesetet, lehet, hogy valaki más ütközik belém. A kamera felvételei nagyon fontosak a rendőrség és a biztosító számára.