Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Tapasztalat a terápiás alátéttel masszázshoz és hát nyújtásához

2024-04-17 14:30

Manapság valószínűleg nem találunk olyan embert, aki az életében valamikor ne tapasztalt volna hátfájást. Sokféle fájdalom létezik, és a megoldások is különbözőek. Néha nem lehet elkerülni a fájdalomcsillapítót, de mielőtt gyógyszert szedne, javaslom, hogy próbálja ki a terápiás alátét masszázshoz és hát nyújtásához a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból.

Zkušenost s terapeutickou podložkou na masáž zad - PepovaSleva.cz

Jó megoldás arra az esetre, ha nem akar gyógyszert szedni, de a nyújtás és a kiálló masszírozó tüskékkel végzett reflexológiai masszázs enyhítheti a problémáit. Ne várjon csodát elsőre. Mint minden máshoz, ehhez is türelem kell. Én azt mondanám, hogy a masszázs remek kiegészítő egy rövid edzéshez, vagy nyújtásként. Nem kell hosszú ideig végezni, elég napi 5 perc, és egy idő után elkezdi észrevenni a változást.

Első benyomás és elvárások

A Trizand masszázs alátétet azért próbáltam ki – mi másért –, mert gyakran fájt a hátam. Nemcsak a sok számítógép előtti üléstől, hanem a korom miatt is. Már azok közé tartozom, akik a gerinc és az izmok elhasználódása miatt hátfájástól szenvednek. A hátam a derekamnál, de leginkább a lapockáim között fáj. Előfordult már az is, hogy este egyszerűen aludni mentem, de reggel már fájó és merev háttal ébredtem.

De nem szeretek rögtön gyógyszerekhez nyúlni, mindig megpróbálok először más megoldást találni. Bevallom, hogy a testmozgás nem igazán nekem való. Nem szeretek egyedül otthon tornázni. Masszázsra menni sem mindig lehetséges – gyakran sokat kell várni a szabad időpontra, és ne áltassuk magunkat – a masszázsok elég drágák. Ezért próbáltam ki ezt a terápiás alátétet. Körülbelül két hónapja tesztelem.

Az alátét három beállítási lehetőséggel rendelkezik:

  • Az első szint a legkisebb tartománnyal rendelkezik, és kezdők számára alkalmas.
  • A második szint a haladóknak való, több nyújtást biztosít.
  • A harmadik szint maximális tartományt biztosít a haladók számára

Hogyan lehet megtanulni az alátét használatát

Azt javaslom, hogy tényleg az első szinttel kezdje. Még ha nagyon fáj is a háta, és gyorsan szeretne megszabadulni a fájdalomtól, ne hagyja ki az első fokozatot. A testnek hozzá kell szoknia a nyújtáshoz és a masszázs tüskékhez.

Nekem kicsit tovább tartott megszoknom. Az első néhány alkalommal, amikor használtam, egyáltalán nem tetszettek a kiálló részek, gondot okozott az alátétre feküdni, majd újra felállni. De egy idő után megszoktam, és már jobb. Vannak napok, amikor kellemetlen, és vannak napok, amikor jól esik a nyújtás. Néha átmegyek egy második szintre, de ez csak néha van. Még nem merem használni. Az elsővel jól érzem magam, és próbálok lassan haladni.

Nejprodávanější z kategorie: Testápolás

Két hónap a Trizand alátéttel

Tény, hogy a nyaki gerincfájdalmam enyhült, de a fő enyhülést a lapockák közötti fájdalom jelentette. Nem mondom, hogy a fájdalom elmúlt – még nem, de kevésbé fáj. Egészen jelentősen. Körülbelül két-három hét használat után kezdtem enyhülést érezni. Ami viszont megszűnt, az az a kellemetlen merevség a gerincem körüli izmokban, amikor a számítógépnél ülök. Ott is elég sok enyhülést tapasztalok.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatódik a második és harmadik szintű beállításokon. A használat egyszerű. Az összeszerelés után csak a "hajlítás" intenzitását kell beállítani, semmi másra nincs szükség. Javaslom, hogy használat előtt nézze meg a videót a Jozsikedvezmenye.hu weboldalon. A bemutató videó nagyon jól sikerült. Az egész alátét gyönyörűen látható benne, azt is megmutatják, hogy hogyan kell ráfeküdni az alátétre.

A csomag természetesen tartalmazza a használati utasításokat is.

Amit a Trizand alátétről tudni kell

Az alátét műszaki jellemzői:

  • anyag: műanyag
  • masszázs tüskék
  • három beállítási mód
  • funkcionális
  • tartós
  • méretek: 38 cm x 24 cm x 4 cm



Ha nem csak gyógyszerekkel akarja "kikapcsolni" a fájdalmat, hanem meg is akar szabadulni tőle, mindenképpen próbálja ki ezt a Trizand masszázs alátétet.

A nyújtás jót tesz a hátnak. A masszázs tüskék pedig serkentik a bőr vérkeringését és ellazítják az izmokat. Két hónapja tesztelem és jobban érzem magam. Ajánlom, hogy próbálja ki.