Hamburger forma
Egy hamburgerprés segítségével egyforma húspogácsákat készíthet, amelyek egyenletesen sülnek meg az Ön elképzelése szerint. A hamburgerforma segítségével szabályos darált húspogácsákat készíthet, tépett szélek nélkül, amelyeket megsüthet vagy grillezhet. Tegye a darált húst a formába, és már kész is.
7 db a raktáron (önöknél már 11-26)
ID: 15431384
Ajánlatunk:
Ha minőségi sovány húst vásárolunk, akkor kötőanyagként nincs szükség tojásra, zsemlemorzsára. A legjobb marhahúst ajánljuk. Friss hús, például lapockáról, amit francia mustárral, sóval, zöldborssal, worcestershire-vel ízesítünk - és remek alapanyagunk van hamburgerhez. A hús megérdemli, hogy kézzel alaposan összekeverjük, a feldolgozásnál, a hús formázásánál segít a hideg víz, a hús nem ragad össze. Az elkészített húsgombócoknak jót tesz egy pillanatnyi pihenés a hűtőben az elkészítés előtt. A grillezés elején hagyjuk, hogy a hamburgerek lassan összehúzódjanak, míg maguktól könnyedén elválnak a grilltől, ha ezt az elvet követjük, könnyedén megfordítjuk őket. A húsnak azonban a hőkezelés után is pihennie kell tálalás előtt.